acroDogics by 4-Paws Canine Academy

Gå pænt i snor – Mini kursus

For blot 4 store kopper varm kakao eller caffé lattes hos Starbucks eller 3 gode pizzaer, så kan du nu få en hund, som ikke længere trækker i snoren! Dette mini kursus vil give dig en super god start til at lære din hund at gå pænt i snor. Det at gå pænt i snor, det er nemlig ikke noget, som hunden lærer af sig selv – men bare rolig! Vores nye mini kursus viser dig, hvordan du kommer godt igang og kommer ét skridt tættere på at kunne gå en behagelig tur med din hund, uden at den trækker.

Dette mini kursus vil give dig en fantastisk start til et skønt og tæt samarbejde med din hund, som vil lære din hund, at det er super sjovt at blive tæt ved dig. Dette er en kæmpe forudsætning for, at din hund kan lære at gå pænt i snor. Dette kursus er blot en start på en ny træningsrejse mod at blive mestre til at gå pænt i snor, uden at trække ! Efter dette kursus, så kan man tilkøbe flere extra kurser, så man kan blive endnu bedre og komme endnu længere med sine gå pænt i snor evner. 

Current Status
Not Enrolled
Price
kr. 276,-
Get Started
Facebook
Twitter
Pinterest

Dette mini kursus indeholder:

Speciel Intro Pris!

blot kr. 276,- !

Har du nogle spørgsmål, før du tilmelder?

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål! Vi vil med glæde besvare dine spørgsmål og hjælpe dig godt på vej til at få en hund, som ikke længere trækker i snoren! Send os blot en mail eller klik på kontakt knappen herunder.